Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναγνώστες

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

2012

Το έτος της καταστροφής; Όχι ακόμα και όχι τόσο εύκολα...
Πάντως στο βιβλίο η "καταστροφή" έχει ξεκινήσει. Εκδοτικά κλείνουν, βιβλιοπωλεία κάνουν τρελές προσφορές, οι πάντες "προσφέρονται" να σου βρουν και φέρουν όποιο βιβλίο κυκλοφορεί, καμιά φορά και με τιμή κάτω από 25% της λιανικής. Καλά πάμε...
Η κρίση λοιπόν είναι ευκαιρία για να διαβάζουμε πιο φτηνά; Με τι λεφτά; Βιβλιοπώλες και παλαιοβιβλιοπώλες, αν δεν καταλάβουν ότι η περίοδος των "παχιών αγελάδων" που ζήταγαν τρελές τιμές για βιβλιαράκια της πλάκας των 100-300 σελίδων έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί θα μείνουν να κοιτάζουν τις αποθήκες τους που γέμιζαν με τόση ευκολία σε άλλες εποχές. Πάρτε το χαμπάρι (δεν κουνάω το δάχτυλο σε κανέναν προσωπικά, ο κόσμος που διαβάζει βιβλίο όμως, έχει δείξει τις διαθέσεις του) πως αν δε ξαναγίνει ελκτικό το φτηνό και καλό βιβλίο (καινούργιο ή μεταχειρισμένο δεν έχει σημασία) θα ψάχνουν "πελάτη" με το κιάλι...

υγ: ο νέος κατάλογος βγήκε. Τα link, δεξιά ακριβώς, λειτουργούν κανονικά πλέον. Αν παρουσιαστεί κάτι, στείλτε ένα email.

4 σχόλια :

 1. Φίλες/οι δώστε κανένα τηλέφωνο επικοινωνίας ή διεύθυνση e-mail για παραγγελίες, γιατί δεν κατάφερα να τα βρω μέσα στο αρχείο excel.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. υπάρχει χωριστή καρτέλα στο excel με τηλέφωνα και email επικαινωνίας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ερώτηση: Πώς επικοινωνούμε για να παραγγείλουμε βιβλία; Πρέπει να έρθουμε στο βιβλιοπωλείο σας ή μπορούμε να αγοράσουμε και ταχυδρομικώς; Αν ναι, στον κατάλογο excel δεν βρήκα στοιχεία για επικοινωνία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Άκυρο, βρήκα την καρτέλα με τις πληροφορίες και επικοινώνησα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή